Verkennen

Veelgestelde vragenLevertijd

Bijna alle producten die je bij iToyz vindt, worden direct uit voorraad geleverd. Zo ben jij verzekerd van een snelle levering. Bestel je 16.00 uur  Dan heb je het door jouw bestelde artikel de volgende werkdag in huis.  

De levertijd voor zendingen naar Nederland is 1 werkdag. De levertijd naar België bedraagt 1-3 werkdagen.

Discrete verzending

Levering alleen op jouw adres (niet bij de buren)

Het door jou bestelde product wordt verstuurd naar het door jou opgegeven adres. Mocht je op het moment van bezorgen niet thuis zijn, dan wordt je bestelling niet bij de buren afgeleverd. De pakketdienst laat een bericht achter en zal de volgende werkdag het pakketje opnieuw aanbieden. Indien ook de tweede keer het pakketje niet afgeleverd kan worden, ontvang je een briefje waarmee je het pakketje kunt afhalen op het dichtstbijzijnde PostNL-kantoor.

Op onze pakketjes is niet te zien van wie het pakket vandaan komt. 

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@itoyz.nl Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil.

De status van je pakket online volgen

Wanneer je pakket ons magazijn verlaat, ontvang je de zogenaamde Track & Trace-code (ook wel 3S-code genoemd).