Verkennen

Weinig privacy in je huis? Deze 5 stille speeltjes zijn een ‘match made in heaven’ voor jou!

Er zijn verschillende scenario’s waarom het hebben van stille speeltjes een must is! Bijvoorbeeld wanneer je met familie of huisgenoten woont of wanneer je kinderen hebt die oud genoeg zijn om te begrijpen wat dat geluid is! Gelukkig zijn de technologieën tegenwoordig zo on point dat vibrators fluisterstil kunnen zijn en je zo met een huis vol mensen alsnog kunt genieten van je favoriete vibo. Dit zijn 5 stille speeltjes die jij in je nachtkastje wilt hebben! 

1. De Violet Rabbit Vibrator

Een rabbit vibrator is een musthave voor iedere vrouw! Deze vibrator stimuleert namelijk zowel de clitoris als de G-spot. Door deze combinaties ervaar je intense orgasmes! De Violet Rabbit vibrator is gemaakt van zijdezacht siliconen en is dus helemaal bodysafe (weekmakervrij). Deze vibo is voorzien van een unieke swipe technologie, wat het nog simpeler maakt om de toy in te stellen naar jouw wens. Zo werkt het: zet de vibraties aan en kies je favoriete patroon met het knopje op het handvat. Veeg daarna met je duim over de blaadjes naar links of rechts om de vibraties harder of zachter te zetten. De toy heeft 5 vibratiepatronen en 5 snelheden per patroon. Je krijgt bij de toy ook een tasje waar je hem discreet in kunt opbergen, altijd handig! 

stille speeltjes

2. Blue evolution Zelus

Ben jij opzoek naar een fijne toy maar hoeft het niet in je vagina? Dan is een clitorisvibrator iets voor jou. De Blue Evolution Zelus heeft een schattig, klein formaat en ligt fijn in de hand. Deze stille vibrator heeft een krachtige motor en heeft drie constante vibratiestanden en zeven verschillende vibratiepatronen. Je bedient deze vibo makkelkijk met de schitterende drukknop! 

stille speeltjes

3. Amy G-spot vibrator

De Amy G-spot vibrator van Svakom is een elegante en fijne toy. Door de curve in het speeltje kun je je G-spot gemakkelijk stimuleren. Natuurlijk kun je ook je clitoris stimuleren met deze toy. De toy is wederom gemaakt van zijdezacht siliconen dus voelt heel fijn aan. Dit speeltje heeft 5 vibratie sterktes en 6 vibratiepatronen. Extra pluspunt: deze stille toy is gemaakt met behulpt van 100% gecertificeerde groene technologie!

stille speeltjes

4. Njoy Pure Wand

Dit is geen vibrator maar een dildo! Veel vrouwen zijn ontzettend fan van deze dildo dus daarom moest hij wel in dit lijstje staan. Een dildo maakt natuurlijk helemaal geen geluid dus dat is heel handig wanneer je een zo stil mogelijke toy zoekt. De Njoy Pure Wand is gemaakt van metaal. Hierdoor kun je ieder glijmiddel gebruiken wat je wilt, super handig! Ook warmt dit speeltje op naar jouw lichaamstemperatuur wat voor extra sensatie kan zorgen. Door de unieke vorm van deze dildo en de twee koppen kun je goed experimenteren met het stimuleren van je G-spot. De kleine kop van de dildo is daarentegen ook erg leuk voor mensen met een prostaat!

stille speeltjes

5. We-Vibe Match

We-Vibe is een ontzettend populair merk omdat ze als eerste de koppeltoy op de markt heeft gezet. Deze toy is dan ook echt leuk voor zowel jou als je partner. Het speeltje heeft twee uiteinden met aan iedere kant een motor. De ene kant breng je in de vagina en de andere kant ligt op de clitoris. Zo kan je gepenetreerd worden terwijl je zowel vaginaal als clitoraal gestimuleerd wordt met vibraties! Voor de man geeft het ook extra sensatie omdat hij de vibraties in de vagina natuurlijk ook voelt.

Stille speeltjes