Verkennen

5 sexy producten uit onze drogisterij die echt niet in jouw verzameling mogen ontbreken!

Hoewel we het natuurlijk vaak hebben over toys en sex, hebben we het niet heel vaak over de gelletjes, olietjes en glijmiddel. Vandaag gaan we het daarom juist over deze soort producten hebben omdat ze van heel veel waarde kunnen zijn voor jouw (solo)seksleven! Misschien is het juist iets kleins waar je naar opzoek bent om jouw seksleven net wat spice te geven. Lees hieronder welke sexy producten wij aanraden!

1. Slow Sex Dry Shimmer Oil 

Dit product is fantastisch om meerdere redenen. Ten eerste, de olie ruikt heerlijk naar kokos. Het is een hele zachte olie met fijne glitters erin die je huid doet stralen. Ook voelt de olie verzorgend aan op je huid en ziet je huid er ook gehydrateerd uit na het gebruik. Deze olie kan je ook in je haar gebruiken en dit raad ik je ook ontzettend aan. Je haar wordt er heel zacht van en het ruikt fantastisch. Wanneer ik deze olie in mijn haar heb gedaan krijg ik vaak complimenten over dat ik zo heerlijk ruik. Echte musthave dus!
slow sex

 2. Tropisch Fruit en Honing glijmiddel van Swede

Als je wel houdt van lekker zoet en tropische smaken is dit zeker wat voor jou! Als je je partner (of scharrel) oraal bevredigt kan een glijmiddel met een lekker smaakje heel leuk zijn om een keer uit te proberen! Van lekkere smaken kan je namelijk nóg meer opgewonden worden. Bovendien wordt het gebied dat je oraal bevredigt nóg natter en dat voelt natuurlijk voor de ontvanger heel fijn. 

sexy producten

3. Beppy Soft + comfort tampons 

Tampons zijn niet echt bepaald sexy, we weten het. Maar menstrueren hoort er voor veel mensen nou eenmaal bij. Veel mensen hebben liever geen seks wanneer zij ongesteld zijn omdat ze dat onsmakelijk vinden. De Beppy Soft + Comfort Tampons zijn andere soort tampons dan dat je waarschijnlijk gewend bent. Er zit namelijk geen touwtje aan deze tampon. Dit geeft jou meer vrijheid tijdens het menstrueren. Zo kun je met minder ongemak zwemmen, naar de sauna, sporten en seksen! Ideaal toch

beppy tampons

4. Likbare massageolie Strawberry Dreams of Coconut Pineapple

Likbare massageolie is echt iets fijns om je voorspel nog vuriger mee te maken. Geef je partner een heerlijke massage met deze verwarmende olie. Wanneer je zachtjes tegen de huid aan blaast zal de olie zich extra verwarmen. Dat geeft spannende sensaties! Bovendien ruiken en smaken deze olies heerlijk waardoor de mogelijkheid er is om aan je massage een erotische wending te geven met bijvoorbeeld je tong! 

sexy producten

5. Horny Jar 

De Horny Jar is wederom een super fijn productje van Bijoux Indiscrets. Het is namelijk een clitoris balsem. Deze balsem bevordert de bloedtoevoer en heeft een verwarmend effect. Dit product is perfect voor iedereen die graag in de mood wil komen en verlangt naar extra stimulatie. Wanneer je een klein beetje gebruikt werkt het al binnen een paar seconden. De clitoris balsem is fijn voor zowel soloseks als seks met een partner! It’s worth a try right?

sexy producten

Bonus: Glijmiddel in het algemeen

Je weet wat ze zeggen: the wetter the better! Veel mensen ervaren wel eens vaginale droogheid of worden van zichzelf niet zo nat. Dit is helemaal normaal maar toch ligt er best wel een taboe op. Heb jij nog nooit glijmiddel uitgeprobeerd tijdens het gebruiken van je speeltje of tijdens de seks? Bestel dan vandaag nog een flesje! Of je nou wel heel nat wordt of niet, glijmiddel maakt alles beter! 

 

Beeld: Unsplash